Politizálok

2010.03.04. 09:54

A Mandineren megjelent egy poszt:

mandiner.blog.hu/2010/03/04/a_remeny_rabjai_a_jobbik_jelenseg

amire reagáltam. Idekopizom a kommentemet:

"Ha az elkövetők megrémülnek, akkor pedig kifordul belőlük a barbár ösztönállat és tizenéves gyerekek agyonvernek magatehetetlen időseket." Tehát nem az agyonvert 92 éves néni rémül meg, hanem az őt meglincselő cigány.
EZT hívják kedves barátom szerecsenmosdatásnak.
Amiről pedig módszeresen elfeledkeznek a jobbik-basztatók, az az, hogy:
a: a jobbiknak nagyon határozott és reális gazdaságpolitikája van (aki nem tartja reálisnak az államadósság újragondolását, az még életében nem hallott Argentínáról, vagy teszemazt Lengyelországról- és ne tessék jönni az "ők más geopolitikai státuszban vannak" kezdetű baromsággal)
b: A nemzettudat megerősödésével, amit -szemben a cigányútálattal- nagyrészt igenis a netnek köszönhetünk
c: Azzal, hogy felnőtt egy olyan új nemzedék, akik a fidi-mdf-etc. brigádban nem a rendszerváltó héroszokat, hanem a mutyizó, fasz politikusokat látják.
A Jobbik szar? Ezt kurva könnyű ex cathedra kijelenteni; a probléma az, hogy a többi párt már bebizonyította, hogy az, a Jobbikról pedig csak feltételezitek.
Undorodom attól, amikor valaki explicite nem jelenti ki, hogy "szavazz a Viktorra, te köcsög", hanem a mondatai között elbújtatva sugallja azt, hogy: "ez a legkisebb szar, tehát tedd meg."
Nem szoktam ide kommentet írni, de most "kifordítottad belőlem a barbár ösztönállatot", bármit is jelentsen ez.

A bejegyzés trackback címe:

https://bebaszott.blog.hu/api/trackback/id/tr211808045

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mutyiexport 2010.03.04. 11:02:39

Már megint az a kibaszott forgóajtó. Azt hiszi a magyar, amikor azt mondják rá, hogy ugyan később megy be a forgóajtón, de előbb jön ki az valami pozitív jelentéstartalommal bír. Nos, ez nincs így. Történt, hogy kicsi országunk lett a legfőbb menedék...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása